UTLEIE

Ønsker du å leie lokaler har vi stor plass til alle arangementer og en fantastisk uteplass. Hos oss har leietakerene alt fra bryllup til firmafester. Benytt skjema under for å sende din forespørsel.

Velg først hvilke dag(er) du ønsker å bestille. Det gjør du ved å klikke på datoen slik at den blir markert med en mørk grå farge. Deretter fyller du ut skjemaet under. NB! Din bestilling er ikke gyldig før den er bekreftet av en av våre representanter.

Laster kalender...
Powered by Booking Calendar
-
Tilgjengelig
23
-
Reservert
23
-
Avventer behandling
captcha

Betingelser

Regler for leie av Vestby Prestegård

  1. Leietaker må være fylt 25 år. Det kan maksimalt være 70 personer tilstede. Nøkkel til Prestegården ligger i nøkkelboks på venstre side av inngangsdøren. Leietager vil få opplyst kode i forkant av leieforholdet. Nøkkelen legges samme sted ved avreise. Kontroller at også kjøkken inngangen og verandadøren er låst.
  2. Stolene i Storstuen settes opp på bordene ved avreise, slik de stod ved ankomst. Bordene og alle andre møbler plasseres også slik de stod ved ankomst.
  3. Oppvask skal være tatt og alt servise, bestikk, osv ryddes på plass i skuffer og skap. Dør til kjøkkengang skal være lukket ved steking.
  4. Tomgods og flasker fjernes, søppel legges i container på utsiden. Husk å tømme kjøleskap!
  5. Det er montert bokser for sigarettsneiper ved hovedinngangen, disse skal benyttes, ingen sneiper på bakken. All røking er forbudt inne.
  6. Leietager plikter å melde fra om eventuell brekkasje/ødeleggelser og vil bli holdt ansvarlig for dette.
  7. Leietager plikter å sette seg inn i Branninstruksen som er oppslått til venstre i inngangspartiet. Brannalarmen er koblet direkte til Brannvesenet og utrykking skjer umiddelbart hvis alarmen går, ring straks 110. Eventuelt gebyr for dette belastes leietager.

Vestby, april 2023

Stiftelsen Kultursenteret Vestby Prestegård

Priser

Leiepriser for Vestby Prestegård

Vi leier ut hele hovedbygningen slik:

  • Ukedager mandag til torsdag kr. 1250,- (Lag/foreninger som er medlem av Prestegårdens Venner betaler halv pris)
  • Helg fra fredag ettermiddag til søndag kr. 5.500,-. Du kan ikke leie enkeltdager i helgen.
  • Minnestund kr. 2.000,-

Prisene inkluderer renhold og forutsetter at alle møbler,  plasseres slik de var ved ankomst. Dekketøy, bestikk, kjøkkenutstyr, osv er rengjort og ryddet på plass i skuffer og skap.

For arrangementer som strekker seg over flere dager, ta kontakt for avtale om pris.

Prisene gjelder pr.  januar 2024, men vi må ta forbehold om prisendringer.

Tot:2 748 | Dagl:8